Hoe Fijn Een Lang Weekend Weg Kan Zijn

Plan en boek nu: een heerlijk lang weekend weg met je gezinnetje. Ik maak geen grappen hier. Doe het! Nu!

Pure quality time samen geeft in zoveel opzichten een boost aan je relatie met je partner en je kids. Even helemaal met niets anders bezig zijn dan met elkaar is voor ieder gezinslid een cadeautje. 

Wij hebben het ultieme geluk dat we wanneer we maar willen naar het prachtige Hochsauerland kunnen rijden om daar vanuit het appartement van de liefste schoonouders te genieten van de rust en de natuur. Superdupernice!!!!

  
  

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen verhuisden zij in juli 2021 naar Noorwegen en in juli 2023 naar Vietnam en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op een internationale school en Thaddeus is werkzaam als coach. Daarnaast runnen ze samen hun bedrijf 'Mindset & Flow Coaching' en heeft Annette hier een boek over gepubliceerd. Nieuwtje: In juli 2024 verhuist het gezin van Vietnam terug naar Noorwegen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

2 reacties op ‘Hoe Fijn Een Lang Weekend Weg Kan Zijn

    1. Dat is ook zeker zo! Maar was ook vooral heel fijn om geen internet te hebben, geen was te hoeven doen en geen verplichtingen te hebben 🙂

      Like

Plaats een reactie