MOMspiration eerste outfit baby Noppies

Het eerste outfitje van onze baby boy: Kies jij mee?

Bij Jools en Pippa lag hun eerste outfitje al maanden klaar. Het was duidelijk: dit moest het worden. Over de maat had ik niet echt nagedacht, de rompers, broekjes, sokjes en het mutsje werden puur op gevoel gekocht. Nu, bij de baby boy, ben ik er nog helemaal niet uit. Helemaal geen wereldproblematiek natuurlijk, want er liggen heus wel al wat kleren klaar voor hem. Maar over hét eerste outfitje ben ik nog niet uit. Help jij mij kiezen tussen deze te zoete outfits van Noppies?

Ieder setje heeft een jongensnaam gekregen die het nét niet heeft gehaald voor ons zoontje. Onder het mom van: ‘Kan ik ze toch ergens voor gebruiken.’ 

Outfit 1 – Toby

IMG_5542

Outfit 2 – Niko

IMG_5546

Outfit 3 – Sam

IMG_5547

Outfit 4 – Charlie

IMG_5543

Outfit 5 – Lewis

IMG_5548

Super nieuwsgierig naar jouw favoriet! En welke denk je dat de mijne is? Want stiekem heb ik wel al een beetje een voorkeur ontwikkeld….

Liefs,

Annette

PS: de outfits zijn allemaal te koop bij Liss’Kids in Lisse. 

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen verhuisden zij in juli 2021 naar Noorwegen en in juli 2023 naar Vietnam en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op een internationale school en Thaddeus is werkzaam als coach. Daarnaast runnen ze samen hun bedrijf 'Mindset & Flow Coaching' en heeft Annette hier een boek over gepubliceerd. Nieuwtje: In juli 2024 verhuist het gezin van Vietnam terug naar Noorwegen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

5 reacties op ‘Het eerste outfitje van onze baby boy: Kies jij mee?

Plaats een reactie