Jools

blog van jools 24 juli 2022

ik ben in 2013/09/24 geboren

Blog van Jools – maart 2020

Ik ben in 2013 24 september geboren.

Blog van Jools – maart 2020

ik ben jools ik ben 6 jaar. op 24 september wort ik 7 jaar.

mijn zusje heet pippa en zij is 4 jaar bijna 5 jaar. pippa is mijn beste vriendin maar soms maaken we ook ruusi. dat is niet erg en dat mag soms wel. we zijn het daarnaa ook weer snel vergeeten. pippa is heel grapig maar soms ook een beetje erg druk. ik heb pippa leren leesen.

mijn broertje heet sol en hij is 0 jaar maar wel 6 maanden bijna 7. hij is heel erg schatig. hij moet heel hart om mij lagen als ik jumpskwats zeg en doe. ik help mijn moeder en vader mee om sol te versorgen.

ik zit op atletiek. soms doen we een kros in het bos of in het park. de laatste keer was er ook iemant agter mij geijndigt dus toen was ik sneler dan hij. ik had hem ingehaalt.

ik zit ook op turnen bij de litle gym in haarlem. juf natasja is weg en juf marije ook. maar nu hebben we twee meesters. meester dween en meester ruud. zo heet mijn opa ook.

ik heb mijn a en c diploma met zwemen. niet mijn b want toen was ik op vakantsie in portugal. mijn vaader zat vroeger op waaterpoolo en hij kan heel goed zwemen.

mijn neefjes heeten mason moos en joep en mijn nichtje heet lily. mijn opas heeten frank en ruud en mijn omas heeten monique en marijke. vroeger zei ik oma morijke. mijn ooms heeten michel en sander en mijn tantes heeten cindy en anouk. ze zijn alemaal suuper lief.

vrienden en vriendinen zijn belangrijk voor mij. ik vind het belangrijk dat vriendinen elkaar helpen en dat ze een beetje rustig zijn maar ook grapig en gezelig. ik vint het niet leuk als ze de baas spelen en zegen wat ik moet doen of dat pippa niet mee mag doen. en ik vint het belangrijk dat ze helpen opruimen als we saamen heben gespeelt. ik help ook mee als ik bij iemant heb gespeelt.

wij houden veel van reisen. we gaan vaak naar duitsland naar niedersfelt want daar heben opa en oma een huisje waar we dan moogen woonen. ik vint het ook leuk om naar portugal te gaan. we zijn ook op wereltrijs geweest naar zuit afrika en heel veel andere landen. ik ben in 16 landen geweest. vaak geloofen kinderen uit mijn klas mij niet als ik dat zeg. en ook niet dat we een laama de fles heben gegeeven. maar het is echt zo kijk maar.

ik heb een babykrokodil geaaid in naamiebieje

ik heb op struisvoogeleijeren gestaan in outshorn dat is in zuit afrieka

ik heb de tango gedanst in boeeenos ajres

ik heb leeren schaatsen in barilotsje dat is in argentienieje

toen ik vier jaar wert was ik in kaapstad en ik ging niet naar groep 1

Deze fotos vint ik mooi en dan ben ik klaar met tiepen

%d bloggers liken dit: