Pippa

Ik ben Pippa en ik hou heel veel van mijn grote zus Jools. Ze is heel lief. We maken soms ook best wel heel veel ruzie. Maar als we weer gaan spelen dan zijn we het ook weer vergeten. Mijn beste vriendin is ook Mila. We spreken heel vaak af en mijn grote zus Jools dat is ook mijn aller aller aller beste vriendin en Mila is ook mijn beste vriendin, maar Jools is mijn liefste vriendin.

Ik zit op The Little Gym en ik ga heel vaak naar opa en oma, want daar woonde ik vroeger. Ik woonde ook nog in Zuid Afrika bij Josephine in de tuin. Daar waren heel veel kippen. Eentje heette Pippa en die was weggelopen door een gaatje in het hek en ik denk dat ze dood is gegaan. Gracie is ook doodgegaan en Jools dat was een hele grote kip. Er waren ook 4 honden en die heetten Maya, Oscar, Lily en George. We woonden samen.

En nu wil ik nog foto’s van mij en van Jools hier doen.

Ik ben Pippa en ik heb A en B en ik ga ook voor mijn C. Ik mag al met mijn jas aan, dus dat betekent dat ik al voor mijn C mag in maart. Ik ben heel blij met mijn A en B en ik vind het heel fijn dat ik al bijna voor C mag. Dus daarom doe ik dit. Mijn moeder heeft deze website gemaakt. En ze typt nu voor mij voor mijn verhaal. Ik ben Pippa. En nu ga ik naar gym. En daarna naar opa en oma. En nu ben ik hier in Nederland en ik heb in heel veel landen gereisd en daarom sta ik op de foto. En daarom vind ik het zo leuk dat ik op wereldreis ging. En ik ben Pippa. Doei.

%d bloggers liken dit: