*Fabulous Five* Dingen Waarvan Je Nooit Gedacht Had Zo Intens Gelukkig Te Kunnen Worden

Het moederschap creëert een band. Vooral doordat je elkaar op bepaalde gebieden feilloos begrijpt en elkaar niet voor gek verklaart wanneer je deze ietwat weirdo geluksmomentjes deelt!

1 Helemaal in je eentje boodschappen doen. Just me, myself & de Appie kan voelen als een yoga retreat.

2 Een kopje thee of koffie drinken terwijl deze nog warm is en ook nog helemaal opkrijgen. Bonus!

3 Met kinderen en al de deur achter je dichttrekken en erachter komen dat je tanden gepoetst zijn, haren gekamd, lippen gestift én je zelfs hippe (en tot nog toe schone) kleren aan hebt! Hoera!

4 Zes hele uren achter elkaar slapen. Je kunt weer de hele wereld aan!

5 Wanneer iemand vol verbazing zegt: ‘Heb jij kinderen? Echt? Dan ben je ook jong moeder geworden!’ (-terwijl je bijna 32 bent, yeahhhh-) Keep them coming, keep them coming…!

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: