The Flying Dutch Family - emigreren naar Noorwegen

Nog maar 5 weken in Nederland…. Het inpakken is begonnen!

Of we nou over 5 weken naar Noorwegen mogen vliegen of niet: ons huis moeten we sowieso op 21 juni uit. Ennn op 18 juni staat de verhuiswagen op de stoep, dus het is best al een beetje tijd voor actie in de taxi. Ons huisje hier in Lisse begint er langzamerhand uit te zien als een gezellige chaos met ingepakte verhuisdozen, steeds leger wordende kamers en rondzwervende spulletjes op zoek naar een tijdelijke verblijfplaats. Dit alles maakt ons avontuur steeds echter, steeds tastbaarder en dat vinden we super leuk! Als herinnering voor later legde ik delen van vandaag vast op beeld. Dan kunnen we terugkijken naar wat er allemaal voorafging aan de emigratie naar Noorwegen.

We genieten zonder stress van dit proces. Haha ja, dat kan echt! Dat we nog geen huur- of koophuis hebben geregeld is helemaal prima, dat zien wel wanneer de datum van de vlucht dichterbij komt (22 juni). Als de grenzen dan nog dicht zijn voor ons verplaatsen we de vlucht en gaan we lekker vakantie vieren in Duitsland in het huisje van m’n schoonouders (zo lief dat dat mag). Zoals Thaddeus vanavond nog tegen mij zei: We gaan gewoon sowieso 22 juni op vakantie. Naar Noorwegen of Duitsland en dat is allebei heerlijk.

Liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: