MOMspiration Event: Let’s take a Sneak Peek…

Alvast wat sfeer proeven van de locatie van het MOMspiration Event? Wie al eerder op Landgoed de Olmenhorst geweest weet het eigenlijk al: Love at First Sight… De Landgoedwinkel, het terras binnen en buiten, de ateliers, enorme (lande)rijen appel- en perenbomen, toffe events die er jaarlijks plaatsvinden (o.a. de Appelparade met Pinksteren en de Plukdagen in september) en natuurlijk de speeltuin zijn allemaal redenen om je blije vrije tijd hier door te brengen. Maar vooral de algehele sfeer die hier heerst is zoooo heerlijk om je even helemaal in te mogen verliezen.

Een plek op de Olmenhorst die voor velen nog onbekend is, is het Boshuis. Verscholen tussen de boomgaarden en enkel bereikbaar via een romantisch paadje staat dit uiterst romantische pand dat afgehuurd kan worden voor workshops, vergaderingen, bruiloften en overige festiviteiten. Helemaal perfect dus voor het allereerste MOMspiration Event!

Kijk en zwijmel mee….

Fout
Deze video bestaat niet

Voor wie nog niet op de hoogte is over de inhoud van het event:

Op zondag 8 november zal het allereerste MOMspiration Event plaatsvinden op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. Een dag met workshops vol inspiratie, positiviteit, motivatie en blijheid. Even terug naar de basis, terug naar jezelf. Vind je het (wel eens) lastig om naast een leuke mama ook nog eens een leuke jij, partner en vriendin te zijn? Dan is deze dag voor jou! Je zult weer naar huis gaan met hernieuwde energie, ideeën en een enorme voorraad dikke vette smiles waar je voorlopig wel weer even op vooruit kan. Niet alleen heerlijk voor jou, maar ook voor alle mensen die dichtbij je staan. Wie wil er nu niet zo’n blije jij in zijn leven?!

Wil je als eerste een officiële persoonlijke uitnodiging per email ontvangen? Mail dan nu naar info@MOMspiration.nl. Er is ‘maar’ plaats voor 50 mama’s, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Houd ook MOMspiration.nl en de Facebook pagina goed in de gaten voor meer updates.

PS: Wist je dat je bij de Olmenhorst een appelboom kunt adopteren? Ontzettend leuk en origineel geboorte- of verjaardagscadeau!

olmenhorst

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “MOMspiration Event: Let’s take a Sneak Peek…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: