Après-Pop = Shop Till You Drop

Tijdens je zwangerschap is shoppen voor jezelf niet echt heel leuk. Ja oké, je kunt heel blij worden van het scoren van die ene stretchy top die officieel geen zwangerschapskledij is en dus ook après-pop-day gedragen kan worden of een jurkje waarin je je toch nog een soort van sexy voelt, maar daar houdt het ook wel bij op. Daarentegen kun je lustig losgaan op babykleertjes en kan daardoor je toekomstige kroost de komende jaren driemaal per dag nieuwe kleding aan zonder een keer hetzelfde aan te hoeven. 

Tenminste, zo ging dat allemaal bij MOMspiration’s Annette. Het allereerste moment dat zij heulemaal in haar up zonder buik en zonder baby(‘s) de auto instapte op weg naar de stad om alleen maar voor zichzelf te gaan shoppen was FE-NO-ME-NAAL. Het idee alleen al bezorgde haar vlinders in de weer zo goed als platte buik. En die vlinders maakten plaats voor de gehele dierentuin toen zij winkel na winkel afstruinde op zoek naar nieuwe hippe en niet-op-een-mama-lijkende (aka huispak of slobbersuit) outfits. 

Oh. En het ALLERleukste moet nog komen: Het shoppen leek wel gratis doordat ze tijdens haar zwangerschap iedere week €10,- weg had gelegd voor dit shopavontuur en voor €400,- los kon gaan! Deze tip is dan ook een must-do voor alle zwangere vrouwen. Gun dit jezelf! 
BONUS!

Nog even wat quotes om je te SHOPspireren (mocht dat nodig zijn): 

   
    
    
    
    
 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: