Theetjes & Taartjes Plezier Voor 4

Trakteren is toch zo leuk! 

Omdat MOMspiration.nl de hele maand februari haar ALLEReerste verjaardag viert, bieden onze ALLERleukste partners de ALLERtofste cadeautjes aan die we mogen weggeven aan de ALLERliefste fans. 

En zo ook Het TussenStation Lisse. Zij bieden speciaal voor deze Februari Feestmaand een Luxe High Tea voor 4 personen aan! 

  
  

Hoe kun je dit winnen?! 
-LIKE MOMspiration.nl op FB 

-LIKE & SHARE de post over deze winactie op FB

-TAG degenen met wie jij jezelf al ziet genieten van de heerlijkste Theetjes & Taartjes! 

-WAIT tot vrijdagavond 5 februari 19.00 uur: Dan worden de winnaars bekend gemaakt!

Lees hier de review van MOMspiration.nl over Het TussenStation Lisse. 

#wistjedat MOMspiration’s Annette hier ook heel graag komt om te werken aan haar blogs? 

  
   
    
   

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

2 reacties op ‘Theetjes & Taartjes Plezier Voor 4

  1. Wat ontzettend gezellig is het daar! Dat is een super locatie voor een high tea. Helemaal in combinatie met een bezoekje aan het bos en de kinderboerderij! En dat allemaal, heel fijn, op loopafstand van mijn huis!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: