Het Weekend in met een Leuke Like & Winactie van Charly’s!

Voor alle meidenmama’s (en tantes/ooms/oma’s/opa’s) hebben we een hele toffe winactie in samenwerking met Charly’s

Charly’s is een online kindermode boetiek voor meisjes(mama’s). Bij Charly’s kun je de leukste merkkleding en tassen voor meisjes van 1-10 jaar online kopen.

Zij doen hun uiterste best de mooiste merken meisjeskleding voor je te vinden en zorgen dat je, door het mix and match principe, altijd zult slagen voor een complete outfit! Je vindt bij Charly’s onder andere de merken Oilily, Mim-Pi, Small Rags, Stones and Bones, Qtie, De Kunstboer, Bonnie Doon en het Engelse merk Dudes n Dolls. 

  
Het doel is om het online winkelen bij Charly’s persoonlijk, leuk, overzichtelijk en makkelijk te maken. De verzendkosten houden ze standaard laag, elke bestelling verpakken we als een mooi kadootje en je krijgt er een kleinigheidje bij! 

  

Naast de nieuwe collecties heeft Charly’s uiteraard ook een sale aanbod met hoge kortingen op de oudere collecties. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief dan ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en kortingsacties. Ook blijf je op de hoogte via Facebook en Instagram.
Heb je vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties, neem gerust contact op met Kim, de eigenaresse van Charly’s. 
En dan nu….. De winactie! Je kunt dit superleuke jurkje van Small Rags winnen in maat 104 t/m 140. 

   
 
Hoe kun je dit winnen? 

-LIKE Charly’s en MOMspiration op FB

-LIKE de post over deze winactie op FB 

SIMPLE AS THAT! 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Het Weekend in met een Leuke Like & Winactie van Charly’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: