Special Pink In Tha House!

Letterlijk en figuurlijk is Special Pink ‘in tha house’. Met producten van deze meubelmakerij in je huis is iedere dag namelijk een feestje!

Wanneer je kinderen krijgt hoort het er nu eenmaal bij dat je huis een metamorphose ondergaat. En daar zijn veel ouders niet erg blij mee. Meestal gaan kinderspulletjes en prulletjes gepaard met tinten die niet precies of eigenlijk precies niet passen bij het kleurenpalet van de rest van je huis. Maar gelukkig kan Special Pink er een heel handig handje bij helpen om je interieur tof voor kids én voor jou te maken!

Neem nou speelkeukentje Nina. Deze wordt geleverd in jouw gewenste houtsoort (gebruikt steigerhout of nieuw hout), afwerking (blanke/donkere beits of grey/white/black wash), zelf gekozen figuurtje in de deur én kun je daarna geheel pimpen in de stijl die bij jouw huis past:

IMG_2012

Echt een toffe eyecatcher in ons huis en wat een plezier beleven de kids ermee!

(accessoires zijn van Xenos, kaartjes van By Bloom en kookgerei van Ikea en Meijer Het Woonhuys in Nieuw Vennep)

Inmiddels heeft het keukentje een nieuwe plek gekregen bij het raam en dat trekt veel bekijks bij voorbijgangers… Er hebben zelfs mensen aangebeld om te vragen waar we deze gekocht hebben!

Koken met een view:

IMG_6947.JPG

IMG_4392
Samen spelen samen delen is soms nog lastig, maar gaat tijdens het ‘koken’ best al goed!
IMG_6646.JPG
Baby Yoga tussen het koken door. Downward Doggies!
IMG_6603.JPG
Deze zeemeerminnen-blankie is ook van Special Pink! Te leuk toch?!
IMG_5075
Kijk! De pannenkoek zit aan het plafond geplakt!!!

 

-Houd MOMspiration.nl goed in de gaten, want zeer binnenkort (eind maart) mogen wij namens Special Pink Speelkeukentje Nina weggeven aan één van de trouwe fans van MOMspiration.nl! –

 

En dan hebben we het nog niet eens over Boomhutbed Sjors gehad. Jools is zo blij met haar ‘grote-meiden-bed’ dat iedereen die bij ons op bezoek komt een kijkje moet komen nemen op haar kamer. “Wil je mijn nieuwe bed zien?? Hij heet Sjors en is een boomhutbed. Er zit zelfs een dak op voor de vogeltjes! Je mag ook wel een keertje komen logeren, want er is ook nog een bed boven mij. Daar kan ik nog niet in slapen, want anders val ik er misschien wel uit. Later als ik groot ben mag ik daar slapen en Pippa beneden.”

Jools was zeer ontzet toen Sjors niet mee op vakantie naar Zwitserland mocht.

 

IMG_1891-1

IMG_1858

DSC02505.jpg
De Kleine Zeemeermin in een Boomhut
DSC02512.jpg
En aan land….
IMG_1852-1
Ot en Sien is toch wel een favorietje van ons allemaal. Nostalgie!
IMG_1965
“Hier lees ik zooooo graag!” aldus Jools
IMG_6400.JPG
Lazy Sunday Mornings are the best…
IMG_6413.JPG
Samen ‘Gonnie en vriendjes’ lezen

IMG_4395

IMG_3871

header-1-4000x1250

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Special Pink In Tha House!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: