MOMspiration + Fitgirls = Powervrouwen United!

Vorige week nam Maaike van Fitgirls contact met MOMspiration’s Annette op en vroeg of zij een gastblog wilde schrijven voor hen. Natúúrlijk was haar antwoord JA!

MOMspiration kan zich helemaal vinden in de filosofie van Fitgirls.nl – hét podium waar vrouwen elkaar versterken! Met hun unieke quote ‘Strong is Size Perfect’ willen zij alle Nederlandse vrouwen inspireren om de sterkste versie van zichzelf te worden. Zowel van binnen als van buiten! Een fitte, gezonde en happy lifestyle draait allemaal om eigen innerlijke kracht. Dit stimuleren zij door middel van no-nonsense en toegankelijke artikelen, te gekke Fitgirls events en workshops.

  
Amen!

Lees hier Annette’s gastblog op Fitgirls.nl!

  

Volg Fitgirls ook op Facebook en Instagram en laat je door deze powervrouwen inspireren!  

  

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: