Dikke Doeiiiiii!!!!

Wagen VOLgeladen en gáán. Duitsland, here we come!

Al bijna 30 jaar bezitten mijn lieve schoonouders een heerlijk appartement in Niedersfeld, gelegen vlakbij Winterberg in het prachtige Hochsauerland. Zo vaak als we kunnen ‘vluchten’ we hierheen om even te ontsnappen aan de volle agenda’s. Eerst met z’n tweetjes, toen drietjes en nu viertjes enkel en alleen maar genieten van elkaar en alles wat deze prachtige omgeving te bieden heeft. 
  

Dus: telefoons uit en keihard zoveel mogelijk lekker niks doen. Nou ja, misschien spelletjes spelen, knutselen, koekjes bakken, wandelen en paaseieren zoeken… 

Fijne Paasdagen allemaal!!!

   
    
    
 
  

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Met de The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als taaldocente op de Internationale School van Amsterdam. Daarnaast representeert ze Harvard Graduate School of Education op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

2 reacties op ‘Dikke Doeiiiiii!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: