Win Speelkeuken Nina van Special Pink!

Yayyyy! Feest! Donderdag (31 maart) is onze kleine klauterkabouter Pippa alweer 1 jaar geworden…  En hoe vieren we dat? Door te trakteren op MOMspiration.nl! Namens onze vrienden van houten meubelmakerij Special Pink mogen wij hun geweldige houten speelkeuken Nina weggeven!

Ennnnn die leuke kookkaartjes van By Bloom krijg je er ook bij….

IMG_8749

Oh, je kunt er toch zo leuk mee spelen….

Zo’n geweldig speelkeukentje draagt op een zeer positieve manier bij aan de spelontwikkeling van je kind. Spel is essentieel bij de ontwikkeling van jonge kinderen. Spel is nodig om de wereld te ontdekken. Terwijl je kind speelt, speelt het de wereld na; het verwerkt ervaringen door middel van spel. Door te spelen, verkrijgt het meer zelfvertrouwen en leert de wereld beter te begrijpen. Kinderen die goed kunnen spelen, kunnen ook buiten het spel beter reageren op wat er om hen heen gebeurt. Ze ontplooien zich beter en gemakkelijker.

Ook leent het zich fantastisch om samen te oefenen met taal en rekenen: “Welke groente vind jij het lekkerst? Ken je nog iets anders eetbaars dat met dezelfde letter begint? Is dat ook een groente? En wat zou je zusje heel lekker vinden? Kun je voor ons viertjes een picknick voorbereiden?” of “Hoeveel eieren passen er in het eierdoosje? Wanneer ik er eentje uithaal, hoeveel zitten er dan nog in?” 

Wanneer je afwisselt in samen spelen en alleen laten ontdekken creëer je een goede balans in bonding tussen kind en ouder én de ontwikkeling van zelfstandigheid/zelfredzaamheid/zichzelf leren vermaken. En laten we eerlijk zijn: Dat is toch ook wel heel heel prettig… Kun jij heerlijk even op de bank toekijken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Niet alleen is zo’n toffe speelkeuken dus ontzettend pedagogisch verantwoord, maar deze versie van Special Pink staat ook nog eens prachtig in je interieur. Meer informatie over de stylish verantwoorde kant lees je in de blog Special Pink In Tha House. 

Wij horen jou nu denken:

“Allemaal heel leuk en aardig, maarrruhhhhh hoe kan ik kans maken op deze GUH-WEL-DIG-UH prijs???”

Nou zooooooo:

1: LIKE MOMspiration.nl en Special Pink op Facebook

2: LIKE het bericht over deze winactie op de Facebookpagina van MOMspiration.nl

3: KIJK op zaterdag 2 april om 17 uur op MOMspiration.nl om te zien of jij gewonnen hebt!

 

Een kind kan de (af)was doen. Of pannenkoeken bakken.

 

PS1: Delen = Lief (en verhoogd stiekem ook je winkansen :-))

PS2: Ben je razend enthousiast geworden en wil je sowieso deze of een ander speelmeubel van Special Pink in jouw huis zien shinen? Met de code MOMspiration krijg je van 4 tot en met 30 april 15% korting op alle speelmeubels uit het assortiment van Special Pink! 

IMG_5075
Kijk! De pannenkoek zit aan het plafond geplakt!!!
IMG_4392
Samen spelen, samen delen
IMG_6646
Yoga als pauze-act….
IMG_6603
Deze zeemeerminnenstaart die zich zeer uitstekend leent als warme vriend tijdens spannende tv-series of Zappelin shows is ook van Special Pink!
 

Liefs,

Special Pink & MOMspiration.nl

header-1-4000x1250

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

7 reacties op ‘Win Speelkeuken Nina van Special Pink!

 1. Van harte gefeliciteerd! Hopelijk hebben jullie een mooie dag morgen!! Natuurlijk doe ik graag mee voor mijn dochtertje van 1,5. Als ik ga koken komt ze de keuken in en zegt, mama koken, Benthe ook! Met een paar ovenhandschoenen en een stel onderzetters komen we een heel eind, maar der eigen keukentje zou natuurlijk de bom zijn! Ongelofelijk leuk!! ❤️

  Geliked door 1 persoon

 2. Hieperder piep hoera. Gefeliciteerd pippa en mama en papa met je eerste verjaardag. Wel heel bijzonder hoor je eerste verjaardag vieren. Ik wens je een knallend feest met mama papa, vriendjes en vriendinnetjes en familie. Ps eerlijk is eerlijk ik zou wel heel graag de gave speelkeuken van special pink winnen voor onze kleine meid die over een paar weekjes wordt geboren. Dan is het dubbel feest als ik hem win. Het grootste cadeau is natuurlijk onze dochter maar het winnen van de speelkeuken van special pink is zeker een kers op de taart.

  Like

 3. Gefeliciteerd allereerst.
  Zojuist liet ik dit gave keukentje aan mijn zoontje zien. Die zei: mama even kopen…
  Maar hoe leuk is het als ik straks kan zeggen dat mama deze gewonnen heeft! (En hij er dan mooi mee kan spelen als de baby er is over max 3 weken)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: