nOeser is UBERleuk!

Wat een uberleuk pakketje met dit uberleuke koffertje erin mochten wij afgelopen dinsdag van de postbode ontvangen…

IMG_9555

Misschien denk je nu: “Goh, wat gebruikt ze het woord uberleuk vaak.” Yes, klopt, waar, correct, goed gezien! De reden hiervoor is dat dit uberleuke pakketje afkomstig is van webshop uberleuk.nl. Snappie nu?!

Het koffertje is op zichzelf al een heerlijke bijmaker, maar wat erin zat is nóg leuker:
Een ontzettend hip, schattig en fijn setje kleding van nOeser voor Pippa haar 1e verjaardag!

IMG_9632

De broek valt lekker baggy (=cute en stoer!) en is verkrijgbaar in antraciet (met cactussen), wit, roze, blauw (met cowboy boots) en melee groen (effen). 

Het overslagvestje heeft een supermooie pasvorm en is er in peach (met cowboy boots en effen), melee groen en melee grijs (effen). 

IMG_9634

Wat wij het grootste voordeel aan deze kleding vinden, is dat het materiaal zo soepel en zacht is. Normaal gesproken vindt je deze kwaliteiten alleen terug bij babykleding voor de eerste maanden, maar bij nOeser heb je dit soort fijne broekjes en shirtjes niet alleen voor de allerkleinsten (vanaf maat 50/56), maar zelfs tot en met maat 86/92. We LIKE!

Heerlijk om voor de kids in te kruipen, de eerste stapjes mee te zetten en lekker te spelen, maar ook voor de ouders om mee te knuffelen! Ziet Pippa er niet uit om op te vreten?!?!

Houd MOMspiration.nl en Facebook goed in de gaten de komende dagen, want wij mogen namens uberleuk.nl een setje naar keuze weggeven. Uberleuk toch?!?!

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: