Dit verwacht je écht niet bij je eerste echo! 

Pas getrouwd en zwanger van hun eerste kindje. Bethani en Tim Webb uit Canada zijn as happy as can be. Hopend op een goede check-up neemt Bethani plaats in de stoel bij de echoscopiste. 

Een goede check-up is het zeker. Maar niet alleen van 1 gezond meisje; ook haar 3 (!) identieke zusjes bewegen vrolijk rond in mama’s buik! 

  
Zonder ook maar enige geschiedenis van tweelingen in beide families én zwanger geraakt op de natuurlijke manier was de kans hierop heel heel heel klein. Maar dan ook echt heel klein, namelijk 1 op 15 miljoen. 

Misschien een idee om eens mee te gaan spelen met de loterij?! 

Dat geld zullen ze ook zeker nodig hebben. Bedenk je maar eens wat 1 baby kost en dat dan keer 4. Dat zijn nogal wat luiertjes per dag! Om nog maar niet te spreken over de hele baby-uitzet…. 

Kun jij het je voorstellen? Want hoe doe je dat met voeden? En hoe houd je ze uit elkaar? Nagellak? Armbandjes? 

De namen zijn al bekend. De babymeisjes zullen Abigail, Emily, Grace en McKayla gaan heten. 

Bethani is nu 29 weken zwanger en verblijft in het ziekenhuis zodat ze haar goed in de gaten kunnen houden. De doktoren hopen dat de 4 meisjes tot in ieder geval 32 weken veilig in mama’s buik blijven en eind april/begin mei geboren zullen worden. 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: