Halloooo???? Nieuwe schoenen?? Iemand?? 

Sta je dan. Gearriveerd bij de leukste schoenenwinkel van Noord Holland. Ready to shop bij Hatshoe in Wormerveer!!!!


Gelukkig konden opa & oma aka de schoenen-shop-hulptroepen Jools met hun stemmen wel (vrolijk!) wakker maken en kon er op zoek worden gegaan naar nieuwe zomerschoenen voor Jools.

Arme Pippa moet het als zusje met Jools haar ‘afdankertjes’ doen… Klinkt heel zielig, maar alle gympen en sandalen die voor Jools te klein zijn passen Pippa nu super en zijn nog in perfecte staat. En op deze leeftijd heeft ze daar gelukkig nog geen idee van. Ben benieuwd hoe dat zal gaan wanneer ze ouder wordt!

Anderhalf jaar geleden scoorden we Teva sandalen voor Jools en daar heeft ze zoveel plezier van gehad:

In Zuid Afrika:

In Italië:

En perfect om te dragen in een ijskoud steentjesmeer in Duitsland:

Dus wat koos Jools uit in een winkel VOL prachtige schoenen???


DUHHHH: Nieuwe Teva sandalen om nieuwe avonturen mee te beleven! Waar zullen deze mooitjes allemaal rond mogen stappen??

Ze zitten als gegoten en Jools wilde ze niet meer uit.

Waar ze nog meer niet uit wilde?

De brandweerwagen in de schoenenwinkel!

Speciaal voor papa moesten we een foto maken van haar nieuwe sandalen zodat hij ze ook kon zien:

Al smikkelend van oma Marijke’s DIY sinaasappelijsje…

 

Pippa kon de perenvariant ook zeer waarderen….

Benieuwd naar alle avonturen op Jools en Pippa’s Teva sandalen?? Wij ook! Over 3 weken zullen we 1 hele maand naar het buitenland gaan, maar we hebben nog geen idee waar/hoe/wat. Spannend!!!

 

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: