Kiek die tent ’s shinen!

Whiiiieeeehhhhoooooeeee!!!! We hebben ‘m! DE tent! Ons (t)huis de komende maand tijdens MOMspiration on Tour de Frans & Spanje! Nu hebben we er nóg meer zin in….

productimages-productfoto-l-soileratavorite_khaki.2

Mooi hè?!?! Het is de Soilera Tavorite van LIV-outdoor en van alle 150 tenten die in de 10.000 m2 grote winkel uitgestald staan werd ons deze topper aangeprezen. Hoe ons shopavontuur bij LIV-outdoor in Zaandam was en waarom juist deze tent zo kindvriendelijk is? Dat hebben we natúúrlijk voor je vastgelegd op camera:

 

Het was echt helemaal te gek. In plaats van naar een speelparadijs of zwembad kun je net zo goed een paar uurtjes naar LIV-outdoor gaan, want de kids vermaken zich net zo goed; zo niet nog beter! We hoeven in ieder geval niet bang te zijn dat de meiden geen zin hebben om te gaan kamperen. Ze lijken zich er al helemaal in thuis te voelen. De enige angst die ik nu (een ietsiepietsiebeetje!) heb is een beetje over het opzetten van de tent. We zullen er vast steeds handiger in worden (aangezien we naar 4 verschillende campings gaan en dus ervaring gaan opdoen in het opzetten), maar die 1e keer zal een mooie relatietest worden…!!! Gelukkig verzekerde Jos van LIV-oudoor ons het ons echt wel gaat lukken met z’n tweetjes en dat er eventueel ook nog een instructiefilmpje op YouTube te vinden is. Er werd ook aangeraden om eens te gaan proef-opzetten, maar aangezien we vrijdag al weggaan, zal dat ‘m waarschijnlijk niet meer worden. Dan gaan we gewoon voor het eggie!

Wat ik nog meer spannend vindt? Dat de meiden een slaapcabine zullen gaan delen. We hebben al niet de beste slaapsters van de wereld en ben een beetje bang dat ze elkaar wakker zullen houden. Misschien toch maar 1 extra campingbedje meenemen? Of een extra tentje?

Wat een prachtige gloednieuwe kampeeruitzet!
Echt ontzettend mooie spullen… Zo blij mee! We kunnen niet wachten om ze in het echt te gaan gebruiken.

 

Wel een beetje jammer dat deze tent niet inclusief kampeerexpert Jos geleverd wordt…

Nog maar 2 nachtjes slapen en 2 dagen werken. Vrijdagmiddag vertrekken we richting Parijs. Daar zullen we 1 overnachting doen in een hotel om de autorit niet al te lang te maken. De dag erna (18 juni) rijden we door naar de Dordogne. Daar kamperen we een week op camping Moulin des Jarasses. Ontzettend tof dat ons verblijf precies valt in de speciale peuterweken. Super voor onze meiden!

 

STUITERDESTUITERDESTUITER!!! ZIN ZIN ZIN!

Die weken erna zullen we verblijven op campings in Zuid-Frankrijk, de Pyreneeën en Bretagne. Volg ons op Facebook, Instagram, YouTube en natuurlijk MOMspiration.nl om te zien hoe het allereerste kampeeravontuur ons bevalt 🙂

 

Over de schrijfster van dit artikel:
Annette de Graaf (32 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam en sportmodel ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders om blij, gek, gezellig, genietend, feestend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: