En ze kampeerden nog lang en gelukkig….

Onze oudste dochter Jools (2,5) is helemaal gek op sprookjes. Sinds een bezoek aan de Efteling wil ze alleen nog maar de verhalen horen over ‘De Rode Schoentjes’, ‘Hans en Grietje’ en ‘Ezeltje Strekje’. 

Maar sinds dit weekend hebben wij ons eigen sprookje. Zoals dat een goed sprookje betaamt start het met: “Er was eens…..” In dit geval was er eens een tent. Ook waren er een vader (Thaddeus), moeder (Annette) en hun dochters Jools & Pippa. Voor het eerst gingen zij met hun tent op vakantie. Naar Frankrijk. En die tent, die moest dus opgezet worden. En die kinderen mochten daar vooral even niet aankomen. En die vader en moeder kwamen een arm of 10 tekort. Dus er werden heel wat koekjes en boekjes uitgedeeld om de kinderen zoet te houden. En het lukte: de tent stond prachtig te stralen op het grasveld van Moulin des Jarasses. En de vader en moeder hielden nog steeds van elkaar. En de kinderen ook. En ze kampeerden nog lang…… en gelukkig. 

The End. 

​​​https://youtu.be/A2q6gtdCrrkGepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Met de The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als taaldocente op de Internationale School van Amsterdam. Daarnaast representeert ze Harvard Graduate School of Education op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: