On Top Of The World, uhhh Pyrenees! 

Men neme: 2 kids (Jools -2,5- & Pippa -1-), 2 ouders (Thaddeus & Annette), 1 bestemming (Lac de Gaube -1725m-) en… maar 1 draagzak. Normaal gesproken zou een buggy dan uitkomst bieden, maar daar leende het bergpad naar het meer zich niet echt geschikt voor. Dat betekent dat 1 van de 2 kids zelf zal moeten lopen, want steeds ‘gewoon’ tillen is te heet en de meisjes worden daar te zwaar voor. 

Hoe onze tocht verliep? Dat zie je hier: 

Lac de Gaube deed ons zo ontzettend denken aan Lake Louise in Canada… Zo zo zooooo adembenemend mooi….

Best spannend met zo’n bewegende dreumes in de skilift!
Te gaaf om al deze avonturen samen te beleven…
Little Explorer

Spannend stukje hiken!
Een crêpe au chocolat om opa Frank zijn verjaardag te vieren
Nog even nagenieten van deze topdag…. Ook fijn om weer ‘thuis’ te zijn!

Een gek verhaaltje voor het slapen gaan doet het altijd goed

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “On Top Of The World, uhhh Pyrenees! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: