Wil jij naar het 100% Mama Event?

Op zaterdag 12 en zondag 13 november vindt in het WTC Rotterdam het 100% Mama Event plaats. Shop till you drop to the max! Keihard losgaan op de laatste Mama Musthaves, geïnspireerd worden op het gebied van kindvriendelijke vakanties, de beste cocktail ooit drinken, innovatieve gadgets scoren en tips en trucs over zaken als koken, beauty en opvoeding krijgen.

LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE it. 

Ook aan de kiddies is gedacht. Of eigenlijk aan de mama’s die hun kids mee willen/moeten nemen. La Nou Nou zorgt voor vermaak voor kinderen van 0-12 jaar. Wil je gaan shoppen en je kids door deze professionals laten entertainen? Dat kan vanaf 2 jaar en na het invullen van de Kinderkaart.

WIN WIN WIN WIN WIN WIN WIN WIN WIN it.

Hoe leuk? Wij mogen namens Hello Little One 2 toegangskaarten weggeven! Ken je Hello Little One al?

screen-shot-2016-10-24-at-21-59-03

WAT IS HELLO LITTLE ONE?
Hello Little One is een mijlpaal box voor jou & je baby. Een verrassingsbox die precies bij de fase van je baby past van 0-12 maanden. Ontdek mooie merken & geniet samen met je baby van de hippe en leuke producten. Meer informatie hierover vind je op de website van Hello Little One.
.
Tijdens het 100% Mama Event zullen de meiden van Hello Little One ook aanwezig zijn met een gave stand waar je de boxen kunt kopen voor jezelf of een zwangere/net bevallen vriendin. Ennnnn…. Zij zullen tijdens het event een nieuwe service lanceren. Spannend!!!!
.
En om dat alvast te vieren geven zij 2 gratis toegangskaarten voor het 100% Mama Event weg. Je mag zelf kiezen op welke dag je gaat. Wil jij graag een dagje shoppen, proeven en inspiratie opdoen? Laat dan in een comment onder de post over dit event op MOMspiration’s Facebook en/of Instagram account weten wie jij graag mee zou willen nemen als jouw ‘Plus One’.
.
Zondag 30 oktober maken wij op Facebook en Instagram de winnares (we gaan er vanuit dat er niet veel mannen naar het mama-event willen/zullen/moeten gaan ;-))  bekend.
.
Liefs,
.
MOMspiration & Hello Little One
.

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s
Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Wil jij naar het 100% Mama Event?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: