Hoe stoer? Optreden op het podium met Dirk Scheele!

Toen mister Dirk Scheele himself gisteren in Schouwburg Het Park in Hoorn vroeg wie er samen met hem een Rock Band wilden vormen, staken Jools en haar vriendin Belle gelijk hun vingers op. (wat ik van Belle wel verwacht had, als echt podiumbeest, maar Jools vindt dit soort dingen doodeng…!) Ennnnn van álle kindjes die er waren, werden onze meiden uitgekozen door Dirk om op te komen treden op het podium. Oh, wat vond Jools dat spannend zeg! Ze raapte al haar moed bijeen en stond niet veel later naast Dirk hét Gitaarlied te zingen (ja, die met 6 snaren). Na deze one minute of fame besloot ze dat het toch eigenlijk wel heel erg veel te spannend was… Bij mama op schoot (b)leek een stuk aantrekkelijker. Maar mán. Wat was ik supertrots op m’n guppie dat ze het tóch geprobeerd heeft en zich eventjes over haar angst heen zette.
IMG_9476.PNG
Echt een bijzondere fase van het ouderschap vind ik dit: om steeds duidelijk het karakter van je kind te ontdekken. Maar vooral ook om te zien dat wat jij als ouder erin stopt – zoals in dit geval het positief motiveren om iets te proberen wat je eigenlijk heel spannend vindt – er op bepaalde momenten ook echt duidelijk uitkomt. SMELT SMELT SMELT SMELT!
En wanneer je dan op je werk zit en een WhatsApp berichtje ontvangt van oma (die bij de meiden is vandaag) waarin staat dat Jools honderduit stoer kletst over dat haar optreden samen met Belle en Dirk… DUBBEL SMELT!!!!
Herkennen jullie dat gevoel van niet normaal trots zijn?! Wat is jouw meest trotste moment tot nu toe? Dat je bijna uit elkaar barst?!
liefs,
Annette
PS: Deze foto móét ik nog even met je delen… Hoe lief zijn deze schatjes/katjes samen?
IMG_9478

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….
Annette en haar gezinnetje verhuizen 28 juni 2017 voor 14 maanden naar Zuid Afrika om o.a. vrijwilligerswerk te gaan doen. En natuurlijk om lekker veel van dit bizar mooie land te zien en beleven.

Disclaimer

Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

Screen Shot 2017-05-17 at 16.50.23

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: