Annette heeft Bijzonder & Blauw nieuws!

Twee weken was het zover: ik werd verwacht op het hoofdkantoor van KLM Royal Dutch Airlines. Als KLM fan vanaf dag 1 was dat op z’n zachtst gezegd best spannend. Deze wereldwijd bekende familie heeft zo’n enorme staat van dienst, dat het voelde alsof ik was uitgenodigd bij de koningin. De vlinders in m’n buik maakten flinke loopings van zenuwtjes gecombineerd met idiote EXCITEMENT! 

Een week daarvoor had ik de stoute schoenen aangetrokken en een mail gestuurd naar Kim, Cheffin KLM Bloggers en deel van het Social Lab. Al sinds het ontstaan van dit gave online platform volg ik de Blauwe Bloggers op de voet: Ontzettend interessant en inspirerend om al die verhalen van piloten, cabin attendants, traffic controllers, marketing en health service medewerkers te lezen. Met onze aanstaande wereldreis voor de boeg dacht ik dat het voor de KLM fans tof zou zijn om onze avonturen te volgen en deed een voorstel om voor KLM te gaan bloggen. Niet veel later reageerde Kim heerlijk enthousiast dat mijn mail haar en het team getriggerd had en of ik dinsdag 6 juni langs kon komen op het hoofdkantoor voor een ontmoeting en gesprek.

Uhhh…. Is de paus katholiek? Heeft een olifant een slurf??

YES PLEASE!!!

19145966_1298932623508721_4100349519805811047_n

Ondanks de gezonde spanning voelde ik mij al bij binnenkomst thuis bij KLM. Nothing but lieve, behulpzame en vriendelijk lachende mensen hier in dit pand. De ontmoeting en het gesprek met Kim en intern Julie was zelfs alsof we elkaar al jaren kenden. De wederzijdse interesse was aannnn. Zo tof om meer over hun achtergrond te leren en te zien hoe goed zij bij KLM passen: De liefde voor dit meer dan bedrijf spatte er bij hen en hun collega’s vanaf.

Al snel sloegen we spijkers met koppen en verwelkomden Kim en Julie mij bij de Blauwe Familie. (WHIEEEEHOOEEE!!!) Als allereerste en (tot nu toe) enige niet-KLM’er en dat is best bijzonder. Zij geloven er net als ik in dat blogs over reizen met (kleine) kinderen ouders kunnen inspireren om ook de stap te nemen om dat blauwe vliegtuig in te stappen en het avontuur op te zoeken.

IMG_9526
ME.SO.HAPPY: Ik heb een blauw hart. Dit hart, zo blauw. 

Mijn eerste blog zal gaan over nog een stap’je’ verder dan dat: “Een Jaar Op Wereldreis Met 2 Peuters: Droom of Nachtmerrie?” Deze zal verschijnen op blog.klm.com vlak voor ons vertrek naar Kaapstad. Logischerwijs volgt dan later een blog over hoe je een intercontinentale vlucht met (kleine) kinderen overleeft. Want helaas houdt dit nog te veel mama’s en papa’s tegen om een verre reis te maken. Maar natuurlijk kun je de tips die ik zal geven ook heel goed gebruiken bij kortere vluchten!

Tipje van de sluier: ik ga je in dit blog o.a. vertellen over: allerlei leuke spelletjes die je kunt spelen in het vliegtuig waarbij je geen materiaal nodig hebt – hoe fijn het is om een Nederlandse cabin crew te hebben die je op alle mogelijke vlakken helpen – het grote voordeel van een rechtstreekse vlucht – en meerrrrr

Oh en dan nog wat. Aangezien ik op Instagram de meeste updates zal plaatsen tijdens de reis, hebben we besloten om @annette.nico te veranderen in…… tromgeroffel……

@theflyingdutchfamily 

14344096_1276883485675517_483910133992482491_n

Hope to see you there, op Facebook én natuurijk het KLM blog!

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam en KLM Blogger ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….
Annette en haar gezinnetje verhuizen 28 juni 2017 voor 14 maanden naar Zuid Afrika om o.a. vrijwilligerswerk te gaan doen. En natuurlijk om lekker veel van dit bizar mooie land te zien en beleven.

Disclaimer

Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

cropped-img_37542.jpg

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Annette heeft Bijzonder & Blauw nieuws!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: