Every Body is a Beach Body > help jij ons nieuwe zwemkleding kiezen??

Ik zit hier een potje weg te zwijmelen op de website van Beachlife Swimwear. Heb namelijk m’n zinnen gezet op nieuwe badkleding voor ons hele gezin en vind het ZO enig wanneer dat op elkaar afgestemd is. Tot nu toe is dat er bij ons nog nooit van gekomen, maar vandaag is de dag dat het gaat gebeuren. Alleen is er dus zoveel keus, dat ik niet kan kiezen. Het vraagt wel een beetje tempo, want we vertrekken zaterdagochtend heel vroeg naar Portugal. Hopelijk lukt het om de koffers te vullen met nieuwe setjes badkleding? Yes please!!

Welke serie vind jij het leukst voor ons? Het echte matchen geldt alleen voor vrouwen en dochters, maar ik heb er voor Thaddeus ook iets bij uitgekozen en hierbij geplaatst.

Serie 1: Cheetah 

Serie 2: California Poppies 

Serie 3: Geo Cali 

Serie 4: Freckles 

Serie 5: Taupe Stripe

Serie 6: Cypress Stripe 

Eigenlijk helpt het al enorm om de setjes als een soort moodboard bij elkaar te zetten. Ik begin nu 2 flinke voorkeuren te ontwikkelen. Maar…. voordat ik ga bestellen wil ik heel graag ook jouw mening horen (uhhh lezen. Let know waar jij ons wel in ziet plonsen in Portugal!!!

liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: