Herfstkunst - The Flying Dutch Family - Kate Swift

NATUURlijk knutselen met Jools & Pippa > Herfstkunst

Pippa vroeg zich tijdens een wandelingetje af waarom mensen al die mooie dingen op de grond lieten liggen. Met ‘die mooie dingen’ bedoelde Pippa de prachtig gekleurde herfstbladeren, eikeltjes, beukenootjes en kastanjes. Gelukkig hadden we grote jaszakken én ruimte onderin Sol z’n kinderwagen, zodat we al die prachtige schatten konden verzamelen.

Herfstkunst

Thuis sorteerden we alle schatten op vorm, maat en kleur. Dat was al een heerlijk mindfulle activiteit om samen te doen. Het zag er ook echt heel mooi uit!

Opeens begonnen de meiden een herfstkunstwerk te maken. Ze maakten ogen, een neus, tanden en uiteindelijk ontstond er kunst mét een hilarische (woord)grap! Als je de video bekijkt, kun je zelf beoordelen hoe goed je de grap vindt….

Gaan jullie ook een herfstkunstwerkje maken? We zijn benieuwd naar hoe dat was en wat het geworden is!

Een goede vriendin van ons maakte dit met haar kinderen. Ook echt zo mooi!

Veel knutselpret toegewenst!

Liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: