St(r)andplaats Nederzandt: waar de zon altijd schijnt

Zin in een drankje, hapje, feestje of misschien zelfs bruiloft op een toffe locatie waar het wel altijd zomer lijkt te zijn? Dan is Nederzandt in Noordwijkerhout DE place to be! Heerlijke loungebanken, zitzakken, een enorm terras, knusse hoekjes binnen en buiten, yummyinyourtummy eten en drinken, zeer kindvriendelijk en bovenal zo’n fijne sfeer dat je veel langer blijft hangen dan gepland. Dat zegt dan al vaak genoeg, toch?! 

  

Doordat Nederzandt de enige (échte) strandtent is in de directe omgeving en volledig omgeven wordt door duin en strand krijg je een heerlijk vrij buitenlevengevoel (is dat een officieel woord?) waar je helemaal heppie van wordt en de rest van de wereld even niet lijkt te bestaan. Gezellig eten, drinken, kletsen, spelen en enkel puur genieten: Wat heeft een mens nog meer nodig?! 

  
   
 

In de loop der jaren heeft St(r)andplaats Nederzandt een aantal prachtige awards op haar naam gezet, waaronder de Duurzaamheidsprijs van de Bollenstreek. Wat deze locatie mede bijzonder maakt? Het duurzame karakter van alle activiteiten, zoals de personeelsauto’s op Groen Gas, veel gebruik van biologische producten, een aantal medewerkers met een beperking en alle gerecyclede materialen die gebruikt worden. 

  

St(r)andplaats Nederzandt verzorgt spraakmakende en originele evenementen voor zowel bedrijven als particulieren. Van een kleine vergadering of een intieme bruiloft tot een groot congres voor 1500 personen of een extravagant feest… Een uitgebreide lunch of ongedwongen barbecue tussendoor? Het kan allemaal bij Nederzandt! Zelfs wanneer je in de buurt zou willen overnachten, dan kan Nederzandt dit voor je helpen organiseren. 

The Beach, uhhhhh… Sky is the Limit! 
  

  
 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: