Diergaarde Blijdorp is ZOO!

Een reis door alle continenten van de wereld en daarbij bezoekjes brengen aan hun brullende, grommende, sissende of trompetterende inwoners? In Diergaarde Blijdorp – Rotterdam Zoo kan dat allemaal in 1 dag. Maar dan moet je wel flink doorstappen, want er is zoveel te zien en te doen in dit prachtige park dat je oren en ogen te kort komt!

Wat heel prettig is aan deze dierentuin, is dat het zelfs tijdens een regenachtige dag enorm veel te bieden heeft zonder dat je doorweekt het park weer verlaat. Het Oceanium zorgt ervoor dat je (gelukkig figuurlijk!) ondergedompeld wordt in alles wat zich in en om de oceanen begeeft en maakt dat je zonder dat je het door hebt opeens 2 uur verder bent. Een lekker bakje koffie in het Caribbean Café terwijl de kids alles leren over het (beginnende) leven van zeeschildpadden en zelfs zelf in een ei of schild kunnen kruipen helpt ook mee dat de tijd zo voorbij vliegt. En meer! Het educatieve gehalte van het Oceanium en eigenlijk heel Blijdorp ligt zeer hoog, waardoor je gegarandeerd met nieuwe kennis het park verlaat.

Alvast wat sfeer proeven?

Fout
Deze video bestaat niet

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Diergaarde Blijdorp is ZOO!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: