Het MOMspiration Event – Zorg dat je erbij bent!

Lieve moms,

Yeahhhh! Eindelijk is hier dan het programma voor het MOMspiration Event 2015. Het heeft even moeten duren, want wij willen jullie natuurlijk wel het allerbeste van het beste aan kunnen bieden. En dat is gelukt! De locatie is gewijzigd zodat we deze dag met meer moms kunnen delen. We gaan genieten van het prachtige duinlandschap dat St(r)andplaats Nederzandt in Noordwijk haar achter- en voortuin mag noemen. Heb je er al zin in?

Een dag lang even helemaal terug naar de basis: tijd voor jou!

Een dag vol inspiratie die je mindset positief zal beïnvloeden.

Een dag waarop je handige tips en trucs van professionals leert en
waar je de rest van je leven plezier van zult hebben.

Een dag met een lach….

Fout
Deze video bestaat niet

Nieuwsgierig geworden naar het programma? Hier is het dan:

——————————————————————————————————

MOMspiration Event 2015

Just me, myself & I

zondag 15 november

St(r)andplaats Nederzandt Noordwijk

9.30 uur: Ontvangst met thee/koffie/sap/water en een appelslofje in de zaal ‘Verlangen’ (deze naam kan geen toeval zijn)

10.00 uur: Workshop 1: Mijn leven en ik (door MOMspiration’s Annette)

IMG_1059

Een interactief uurtje waarin iedere aanwezige mom gestimuleerd wordt om eens heel bewust na te denken over wie/hoe je bent en waar je voor staat. Juist doordat jij aan een Blije Jij blijft werken ben je een veel leukere mama en heb en houd je een Blij Ei (kids) en een Blije Wij (partner/familie/vrienden).

Tijdens deze workshop worden de Visible Thinking denktechnieken van Harvard University toegepast. Een heel nieuwe, interessante en creatieve manier om een beeld te krijgen van je eigen gedachten en wensen!

11.15 uur: Kletspauze (letterlijk en figuurlijk)

11.30 uur: Workshop 2: Mijn brein en ik (door mental coach, CrossFit trainer, fysio- en manueel therapeut Thaddeus Knops)

Thaddeus

Tijdens deze workshop krijg je allerlei nieuwe inzichten over hoe jouw brein werkt en hoe je hier zelf invloed op hebt. Train your positive brain!

12.30 uur: Yummyinyourtummy lunch

14.00 uur: Workshop 3: Mijn ambitie en ik (door Olympisch zeilster Lobke Berkhout en deelneemster Expeditie Robinson 2014)

lobke 2

Wat zou ik nog willen bereiken? Hoe pak ik dit aan? Ervaringsdeskundige zal jou motiveren om groots te blijven dromen.

15.00 uur: Kletspauze

15.15 uur: Workshop 4: Energiek balanceren en ik (door Mom in Balance oprichtster Esther van Diepen)

   Screen Shot 2015-08-20 at 13.27.18

In de eerste jaren met kleine kinderen ben je een topprestatie aan het leveren. Zoekende naar de balans tussen gezin en werk en tijd voor jezelf. Kleine kinderen eisen nog veel van je aandacht op. Daarnaast kun je ook nog een drukke baan ambiëren. Om dit alles op een energieke wijze te combineren is het van groot belang dat je fysiek en mentaal lekker in je vel zit. Hoe sterker je bent hoe makkelijker het zal zijn om alle ballen hoog te houden en de juiste keuzes te maken voor jezelf.

16.15 uur: De Keuze is Reuze!

Waar heb jij zin in? Iedere work out is aan te passen aan ieder niveau!

– Mom in Balance work out met Esther van Diepen en Elles Jansen

elles

– Yoga meets Barre3 les met Heidi Fernandez (in het Engels, want zij komt all the way from LA!)

heidi2

– Workshop van voedings- en hormoonfactordeskundige Chantal Riko van Your life in Balance

chantal

17.15 – 18.30 uur: Borrel(hapjes)tijd!

Het is tevens mogelijk om bij Nederzandt te blijven dineren, maar dit hoort niet bij het officiële programma. Ook kun je in de buurt overnachten om jezelf een terugrit naar huis te besparen na zo’n lange dag. Vraag gerust naar de mogelijkheden! 

——————————————————————————————————

Het aanbod samengevat!

+ een dag lang ‘Just me, myself & I’ op een prachtige locatie

+ 5 inspirerende workshops van professionals

+ onbeperkt happen en tappen

+ mogelijkheid tot aanschaf van leuke hebbedingetjes van ABCD kaarten en By Bloom (zij zorgen ook voor de gezellige aankleding van de ruimte)

+ Goody Bag

+ nieuwe energie en ideeën!

+ en meer…..

 

Kosten?

€85,-

 

Enthousiast geworden?

Stuur een mailtje naar info@MOMspiration.nl en ontvang de officiële uitnodiging. 

Veel liefs en tot zondag 15 november!

738168813618543491lBnXfxxc

 

IMG_1874

IMG_1922

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

2 reacties op ‘Het MOMspiration Event – Zorg dat je erbij bent!

 1. Hi,

  Ik zou heel graag deelnemen met het MOMspiration Event, maar ben geen lid meer van MOM meer.

  Zou ik me alsnog mogen inschrijven of is het alleen voor MOM leden?

  Groeten,
  Anne

  Like

 2. Hoi Anne! Bedoel je MOM in Balance? Want ondanks dat we samenwerken zijn we twee onafhankelijke organisaties. Je hoeft dus nergens lid van te zijn om deel te nemen aan het MOMspiration Event. Leuk dat je erbij wilt zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: