Mama, The Little Gym nog een keer? 

Tja, we hadden het kunnen weten… Na de open dag bij The Little Gym Haarlem met het beste van het beste materiaal en de beste van de beste trainers bleef onze grootste kleine gup maar zeggen: ‘Mama! Little Gym nog een keer?!’ En omdat deze mama de beroerdste niet is schreven we ons in om eens te proeven van een échte les. En zo geschiedde!

Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan zijn hier vijf blijheden van The Little Gym Haarlem op een rijtje:

1 Danzij het enorm enthousiaste personeel voel je je bij binnenkomst al gelijk helemaal welkom. Persoonlijke aandacht voor ouder en kind(eren) vanaf de drempel.

2 Oh, wat nodigt de gymzaal uit tot het beleven van avonturen! Al het materiaal is zo mooi, veilig, uitdagend en kleurrijk tegelijk; dit is niet te vergelijken met wat je in een lokaal gymzaaltje aantreft. Echt een totaal andere league!

3 Bij The Little Gym Haarlem ligt de focus vooral op de ontwikkeling van vrij, blij en veilig bewegen. De professioneel opgeleide trainers leggen steeds uit waarom deze oefeningen of spelletjes van belang zijn en wat de achterliggende gedachte ervan is. Maar ook wordt er niet voorbij gegaan aan de woordenschatontwikkeling van de kinderen. Begrippen als overheen, onderdoor, langs en tussendoor worden gestimuleerd om zowel in de gymzaal als thuis te oefenen met je kroost. Het educatieve gehalte is zeer hoog!

  
4 Er worden op 6 dagen in de week (dinsdag tot en met zondag) verschillende lessen op verschillende niveaus aangeboden voor kinderen van 4 maanden tot en met 12 jaar. Kun je een keer niet op jouw vaste uurtje? Geen probleem, dan haal je het toch op een ander moment in!

5 Van 4 maanden tot en met 3 jaar zijn de lessen voor ouder en kind waardoor je de avonturen van heel dichtbij samen meemaakt en bijdraagt aan het groeiende zelfvertrouwen en bewustwording van hun lijf(je). Vanaf deze leeftijd kun je vanuit de lobby toekijken hoe jouw kind zich allerlei nieuwe bewegingen vaardig maakt onder het genot van een kopje koffie of thee. Aan eventuele broertjes of zusjes is ook gedacht; zij kunnen zich prima vermaken in de daarvoor ingerichte speelruimte.

Waar wacht je nog op? Investeer in ‘Goed in je vel’, ‘Goed in je hoofd’ en ‘Goed in het leven’ en ervaar deze driedimensionale aanpak zelf! 

  

 Leuk weetje: MOMspiration’s Annette en The Little Gym trainster Vera waren 14 jaar geleden collega’s bij Turning Spirit Amsterdam en trainden en coachten samen jeugdige talenten die later tot de turntop van Nederland behoorden! 

 

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Mama, The Little Gym nog een keer? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: