Party Hardy (kids) én Relaxed (jij) @The Little Gym Haarlem

Iedereen die ooit een kinderverjaardagsfeest in huis heeft gehad weet dat dit gelijk staat aan op z’n minst 10 uur sporten. Je rent in de rondte om alle gasten van 0-100 te voorzien van thee, taart, appelsap, koffie, chips, rozijntjes, kaas, worst, bier, wijn, snoetenpoetsers, borrelhapjes en wat je allemaal nog meer de afgelopen weken tijdens alle voorbereidingen in grote getalen gehamsterd hebt. Tegelijkertijd probeer je met je rechtervoet je overovergrootoma’s servies op te vangen dat door een op suiker-hardgaande kleuter als frisbee wordt verward (ga er even zeer positief ingesteld vanuit dat er geen opzet in het spel was) en met links neem je geheel tegen je zin en verwachting een ritje op een voorbijrollend skateboard (zeer geschikt cadeautje van de buren voor je 1-jarige dochter). Nee, de jaren dat je soepeltjes in een strakke split gleed zijn voorbij en tot je grote spijt ben je zelfs dagen later nog aan het herstellen van dit debakel aka jongleren voor verververververververgevorderden. Hoofdpijn, keelpijn, spierpijn, droge strot en rommelende maag, want zelf kom je niet aan het eten of drinken van alle met zoveel liefde bereidde heerlijkheden toe. Leuk man, zo’n feest!

Maarrrrrr… Het kan ook anders. Onthoud deze 3 woorden die ervoor gaan zorgen dat zelfs jij van jouw gup’s feestje kan genieten: The.Little.Gym. Ja, heb je ze? The.Little.Gym. Zij regelen het entertainment voor de kids, gedekte en versierde kindertafel, limonade, koffie, thee énnnnn al het opruim- en schoonmaakwerk. Wat je nog extra zou willen (versiering/alcoholische versnaperingen/traktatie/’goodie bag’/taart/overige hapjes & drankjes) kun je zelf meenemen. Het feest duurt 1,5 uur en dat is precies perfect om daarna met een voor alle betrokkenen moe, maar voldaan gevoel huiswaarts te keren.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onderstaand filmpje voor sfeerbeelden en neem contact op met The Little Gym Haarlem (023-5767316) om jouw zo relaxed mogelijke partijtje ‘af te kopen’!

Voor wie er geen genoeg van kan krijgen, zijn hier ook nog de heerlijk blije foto’s:

    
  
  
   
  
  
  

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

3 reacties op ‘Party Hardy (kids) én Relaxed (jij) @The Little Gym Haarlem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: