It’s all in a name – Part 1

Kom je maar niet uit de toekomstige naam van de kleine gup en ga je liever niet voor een ‘top’naam? MOMspiration’s Annette verzamelt al sinds jaar en dag de leukste namen én werkt op een internationale school. Hoog tijd om de favorieten eens op een rijtje te zetten en jou hopelijk te inspireren!

Zie hier: NAMEspiration 4 Girlies!

Lauren

Lena

Charlie

Fem

Femme

Ivy

Nola

Nova

Stella

Liva

Lilou

Philou/Filou

Sam

Zara

Lenne

Elle

Abbey/Abby/Abbie

Marley/Marly/Marlie

Katie

Kaat

Farren

Belle

Loys

June

Nelle

Wies

Sky/Skye

Mae/May

Mirre

Lotus

Jacky/Jackie

Lola

Lis

Vie

Viv

Sanna

Lenny/Lennie

Zonne

Febe

Steffie/Steffi/Steffy

Rix

Loize

Fredy/Fredi/Fredie

Doris

Emi

Elsie/Elsi/Elsy

Jess

Sue

Zola

Ivy

Kyla

Marie

Mare

Josie

Maddie/Maddy

Meis/Mijs

Lova

Mila

Nomi

Ivy

Ellie

Wren

Cato

Poppy

Rosy

Emme

En natuurlijk Jools & Pippa!

 

hoera_een_meisje_raamsticker

 

Houd MOMspiration.nl in de gaten voor NAMEspiration Part 2: jongetjes!!!

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: