It’s all in a name – Part 2

Jaaaaa en dan nu op veler verzoek: NAMEspiration voor jongetjes!

Wil je liever geen ‘top’naam? De volgende namen stonden de afgelopen jaren niet in de top 100, dus je hoeft (zo goed als!) niet bang te zijn voor een of meerdere ‘name doubles’.

Ready? Steady?? Daar gaan we dan….

 

Tobi

Lef

Skip

Melo

Len

Manu

Charlie

Vik

Teo

Ot

Johnny

Ties

Ollie

Terre

Jin

Jonas

Jona

Morris

James

Boris

Loek

Faas

Boaz

Vesper

Fender

Sef

Brent

Jacob

Saul

Elliot

Lewi

Jude

Kai

Brodi

Ryker

Tadeo

Emerson

Alec

Dorian

Eli

Gabriel

Ezra

Billy

Enzo

Rhys

Faust

Axl

Ari

Zane

Otis

Bowie

Matteo

Cruz

Harvey

Fitz
hoera

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Met de The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als taaldocente op de Internationale School van Amsterdam. Daarnaast representeert ze Harvard Graduate School of Education op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “It’s all in a name – Part 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: