Kom op, kom op, kom op nou!

Krijg jij ook de (niet zo blije) kriebels wanneer Tatjana of haar mannelijke opvolger jou op deze manier de sportschool proberen in te trekken? Wie heeft er niet 100en euro’s aan abonnementen uitgeven om vervolgens wel 2 of 3 keer een uurtje op de loopband te hebben gestaan om vervolgens de meest originele smoezen te bedenken om dit hok van ellende te vermijden? Yup, count me in! 

Maar gelukkig is hier de redder van wannabe fitte mama’s in nood! MOMspiration’s Annette laat je zien hoe laagdrempelig, leuk, gezellig en gek sporten kan zijn. Transformeer een rondje park of bos in een work out waarvan je amper door hebt zo hard te hebben getraind. Ieder bankje, heuveltje, speeltoestel en kind kan als fitnessapparaat gebruikt worden en je bent nog lekker buiten ook. 

Get Inspired! 
 

TOPTIP:

Van alleen hardlopen val je amper af en krijg je veel minder snel een strak(ker) lijf. Natuurlijk is het wel goed voor je conditie, als warming up om je hartslag wat sneller te laten gaan en is het voor veel mensen een manier om het hoofd leeg te maken. De combinatie van korte stukjes rennen en bij ieder geschikt trainingsobject een korte work out doen. Het afwisselen van squats, lunges, burpees, high knees, (side) planking, mountain climbers, push-ups, dips, etc zorgen voor verbetering van je core stability en versterking van de been- en bilspieren. Om te leren hoe je deze oefeningen correct uitvoert, raden wij je aan om in combinatie met het zelf trainen lessen bij MOM in Balance te volgen. Zij kunnen je professioneel begeleiden om na je bevalling weer Back in Shape te komen.

Dus meiden: Kom op, kom op, kom op nou!  (Moet toegeven dat het wel blijft hangen, dus dat er marketingtechnisch misschien toch wel iets doordachts aan zit…!) 

Dit artikel dankt haar kennis aan MOM in Balance en DOE Fysiotherapie

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: