Oh Zo Vunnie!!

Zin in een potje ongestoord genieten van heerlijk herkenbare cartoons? Motherhood Comics (door mama Heloise, moeder van William -3-, Ezra -1,5- & newborn Nino)  is vandaag jouw leverancier van gegrinnik en gegier!

Ready??? Let’s go!!!

 
Vertrouw nooit te lange stiltes.

 

Wil je het écht weten??  Oké, komtiedan.

 

Borstvoeding geven = topsport = 24/7 honger….
Keep shining!

 

Bedtijd! Vind jij. Dus niet.

 

Mine! Mine! Mine!

 

 

Lesje voor alle ouders: koop geen duur speelgoed!

 

Alles komt goed. De volksverhuizing aka het huis verlaten wordt minder heftig vanaf baby #2.

 

Just.Shut.Up. En laat me met rust!

 

Ja, zo gaat het echt.

En zo ook.  

 

Jij tillen, mama?! Die moet ook mee. En die ook. En die ook. Jij tillen mama!

 

Proberen niet voor de perfect uitgekookte charmes van je kind te vallen. 

Nokkekeer!!!!

 

Omdat je zo graag van IEDEREEN die je tegenkomt ongevraagd advies wilt.

Gimmesomesleeeeeeep

Want van iedere appel 1 hapje is the way to go.

 

Mine, mine, mine, mine, mine, mine!!!!!

 

Auwwwwwww….

 

Er is gewoonweg geen tijd voor een plaspauze. Jammer joh.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: