And The Winner Is…..

Wie zal het zijn? Wie wint 2 dagentrees voor een Fitland Wellnessresort naar keuze??

Gaat Maaike met haar mama, Jonne met haar liefde, Amanda tussen het klussen door of Lilian met 1 van haar vriendinnen? Gaat Bregje chillen met haar billen of kan Roos bijkomen met mede-mama’s? Of wordt Irene, Marijn, Marieke, Marit, Sjoukje, Anne-Marie van H, Anne-Marie de H of Jouke de gelukkige? Misschien wel Marlies, Barbara, Denise, Kirsten, Annelies, Sabine, Gerda, Iduna of Reliza? Stephany, Swenne, Carla, Eline, Annemiek of de zwangere ladies Suuz of Linda???

Natuuuuuuurlijk konden wij niet kiezen, want jullie hadden allemaal de allerbeste redenen en jezelf goed verkocht. Daarom zijn de namen in een speciale ‘loot-machine’ gegaan en heeft deze er 1 naam uitgekozen. Wel zo eerlijk!

Spannend, spannend, spannend…. Hier is DE naam van de Lucky Bird!!

 

Screen Shot 2015-12-01 at 13.19.25

Sjoukje Wielinga, jij mag samen met je zus een hele dag genieten van welverdiende Me-Time! Congratz!

 

En alle andere lieve ladies: Ondanks dat je niet gewonnen hebt hopen wij dat je toch geïnspireerd bent geraakt en jezelf zo’n heerlijk verwendagje cadeau doet. Gun het jezelf! Check de website van Fitland Wellnessresorts en ga genieten…

Doen hoor!!!

 

Liefs,

MOMspiration

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “And The Winner Is…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: