Kijkje in de Keuken

Can’t you see that it’s just raining? There ain’t no need to go outside…

Alhoewel we heus niet van suiker zijn, is sinds de komst van ons allernieuwste eye catcher binnen spelen wel heul heul heul erg leuk. Tijdens druilerige dagen is er dan ook echt geen need to go outside!

Nieuwsgierig waar dit over gaat?!? Kijk gauw het filmpje en ontdek waar Special Pink ons zo blij mee heeft gemaakt.

Kom maar kijken in mijn……..

En niet alleen zijn de kids helemaal heppiedepeppie met deze schitterende speelkeuken, ook wij als ouders zijn helemaal in de wolken! Ons nieuwe meubelstuk past zo goed bij het interieur dat we voor het eerst oprecht blij zijn met een ‘kindermeubelstuk’ in de woonkamer. Meestal staat een speelhoek gelijk aan een soort kleurenexplosie dat niet te combineren is met de rest van je ‘grote-mensen-meubels’, maar het kan dus ook anders!

 

Lees ook: Hoe je je jouw Huis Hip Houdt (met kids!)

 

En hoe gaaf?! De hele maand december krijg je met de code ‘MOMspiration’ €50,- korting op de geweldige speelkeukentjes ‘Nina’ en ‘Nadia’ van Special Pink! Je kunt ook zelfs nog kiezen of je voor gebruikt steigerhout of  nieuw hout kiest, voor ruitjes, sterretjes of hartjes en je kunt er een extra afwerking aan toevoegen (blanke/donkere beits, grey/white/black wash).

De code kun je invoeren bij de digitale kassa en dan wordt dat automatisch voor je verwerkt.

 

Bon Appétit!

 


  
  
  
  

 

Onze grote dank gaat natuurlijk uit naar de kanjers van Special Pink, maar ook willen we heel graag By Bloom noemen (de gave kookkaartjes) en Meijer Het Woonhuis Nieuw Vennep waar ik helemaal los ging tijdens de jacht op accessoires voor het speelkeukentje.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Kijkje in de Keuken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: