Bereik dat je kind naar je luistert in 3 stappen!

‘MIJN KIND LUISTERT’ CHALLENGE 
Leuk! Via de organisatie ‘Ouderschap vanuit het hart’ kun je van 9-14 december gratis meedoen met deze challenge. Je krijgt 6 ochtenden op rij opdrachten per mail waarin je wordt uitgedaagd positief en bewust met het ouderschap bezig te zijn. 

Wanneer de volgende punten herkenbaar zijn, dan is het zeker aan te raden om het in ieder geval een kans te geven:

  • je hoort je zelf op een dag best vaak ‘niet’ en ‘nee’ zeggen tegen je kinderen en eigenlijk vind je dat niet leuk
  • je voelt je regelmatig gefrustreerd ‘wanneer gaat mijn kind bij de 1e keer naar mij luisteren?!’
  • je vraagt je wel eens af ‘heeft al dat corrigeren van mijn kind wel nut?’
  • en als klap op de vuurpijl vindt je partner dat je te soft met de kinderen bent…

Tijdens de challenge leer je:

  • hoe je je kind kan corrigeren waarbij het voor jullie beiden niet voelt als corrigeren
  • hoe je je kind duidelijkheid kan geven die nodig is om de dagelijkse bezigheden sneller en makkelijker te laten gaan
  • hoe je de sfeer in huis, ook op minder gezellige momenten, positiever kan maken
  • hoe je je moeder/vaderschap een nieuwe invalshoek kan geven.

Leuk toch!? Doe jij ook mee? Geef je gauw (op de valreep!) op.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Bereik dat je kind naar je luistert in 3 stappen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: