Doe mee met de Alleen Maar Spelen Challenge!

Naar aanleiding van het Spaanse Ikea reclamefilmpje over wat kinderen het allerliefste van hun ouders zouden krijgen voor kerst, zijn wij eens na gaan denken. We overladen onze kids tijdens deze feestdagen met cadeautjes, maar waar je ze eigenlijk het allerallerblijst mee maakt is wanneer je tijd met ze doorbrengt en samen gezellig speelt.

Hoe vaak vragen je kids of je met ze wilt spelen en hoe vaak zeg je dat je nu even geen tijd hebt? Helaas is dat voor heel veel ouders veel te vaak…

Daarom hoopt MOMspiration dat zoveel mogelijk papa’s en mama’s mee zullen doen met deze Alleen Maar Spelen Challenge! Al is het maar om in ieder geval bewustzijn te creëeren voor het ongestoord tijd doorbrengen met je kids. Weg met die was, het werk, je telefoon en de televisie: Alleen Maar Spelen!

Hoe werkt de Alleen Maar Spelen Challenge?!

Heel simpel. Kies zelf een aantal minuten per dag uit. Dat kan variëren van een kwartier tot hoe bont je het zelf wilt maken. Like het bericht over de Alleen Maar Spelen Challenge op Facebook en laat hierdoor zien dat je meedoet. Deel jouw ervaringen in een comment hier of op FB, want we zijn ontzettend benieuwd hoe jullie en je kids deze Qtime ervaren.

That’s it. Een kind kan de was doen! (We wish…!)

Hier vind je het filmpje van Ikea Spanje:

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: