The Best Project You Will Ever Work On Is You

En? Hoe gaat het met je voornemens om meer te gaan sporten? Wat enorm helpt om helemaal zin te krijgen in een lekkere work out is wanneer er een nieuw setje sportkleren naar je lonkt! Check de webshop van Mom in Balance voor prachtige shirts, vesten en broeken van o.a. Peak Performance, Super Natural en bh’s van Ultimate Running. Niet alleen zie je er dan straks flitsend uit, het zit ook nog eens zeer comfortabel. Sinds kort kun je ook ‘in het echt’ shoppen in de Mom in Balance Concept Store bij het prachtige MiB hoofdkantoor aan de Wagenweg 150 in Haarlem.


 Openingstijden Mom in Balance Concept Store: Ma, Di, Woe, Vrij 9.00-17.00, Do 9.00-18.00, Za 10.00-16.00.

Het is even een investering, maar het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ gaat bij de aankoop van sportkleding helemaal op. Met de sportkleding van Peak Performance en Super Natural doe je echt járen, maar dat kun je van de veel goedkopere sportcollectie van Berschka en H&M helaas niet zeggen… De bestickering laat los, de rek is er al bijna uit en de pasvorm is na een paar keer wassen al veranderd.

Supertoffe sets! Helaas geen supertoffe kwaliteit…

Investeer liever voor de kwaliteitsproducten. Je merkt echt het verschil. Ennnnnn…. Als Mom in Balance deelneemster krijg je 10% korting op alles uit de shop! We like!

Deze mid-layer hoody van Peak Performance is je nieuwe BFF! Hij/zij kost €95,-.


Deze Peak Performance hardloopbroek zit als gegoten en je gaat gegarandeerd als een speer. Usain, eat your heart out!

Dit heerlijke shirt van Super Natural kost €39.99 en is niet alleen fijn om in te sporten, maar staat ook leuk op goede jeans!

Natuurlijk is er nog veel meer leuks op de webshop en in de Mom in Balance Concept Store op de Wagenweg 150 in Haarlem te vinden, zoals zwangerschapssportkleding, fijne body care van Mádara, babyverzorgingsproducten van Naïf, gezonde voeding van Fitshe én de door Mom in Balance oprichtster geschreven boeken.

Come on ladies: Gun het jezelf en Shop Till You Drop!   

  

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “The Best Project You Will Ever Work On Is You

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: