Het TussenStation Lisse – Even Weg Van Onderweg

Zaterdagmiddag 13.00 uur. Vandaag telt ons gezinnetje even 3 koppen in plaats van 4, aangezien dochter Jools een weekend bij opa en oma logeert. Alle tijd en aandacht dus voor kleine Pippa en elkaar. En waar kun je die tijd fijner doorbrengen dan op een prachtige rustgevende plek waar je kunt genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. Zo’n plek is Het TussenStation Lisse! 

    

Bij binnenkomst werden we heel hartelijk ontvangen door Celeste, de gastvrouw van Het TussenStation. Wij kennen haar via ons “stam”restaurant Langs Berg en Dal, waar zij voorheen werkte en wat van dezelfde eigenaar is. Maar dat was niet de enige reden waarom we ons gelijk op het gemak voelden. Het pand van Het TussenStation geeft een heel bijzonder en fijn gevoel dat lastig in woorden uit te drukken is. De moderne, lichte en sfeervolle inrichting in een gebouw met zo’n rijke historie (het is al meer dan 100 jaar oud) is een unieke combinatie. Je waant je echt even terug in de tijd! 

   
  

Kies jouw favoriete plekje in 1 van de 3 wachtkamers. Ook perfect voor een Private Dinner of feestje. 

  
  

Zoals we al gewend zijn bij Langs Berg en Dal is het eten bij Het TussenStation ook weer fingerlicking goooood! Drink daar een koffie van topkwaliteit, échte thee zoals het bedoeld is of een verse smoothie bij en je maaltijd is compleet. 

Bekijk hier het filmpje van onze (in vele opzichten!) heerlijke middag:

De mensen naast ons waren aan het genieten van een High Tea die er jaloersmakend lekker uitzag. Daar komen we gráág gauw voor terug! 

         

    
   

Het TussenStation is dé plek om voor een brunch, (zakelijke) lunch, high tea, familiediner, besloten feest, vergadering of wat je ook maar kunt bedenken dat met eten en drinken te maken heeft. Bel (0252) 42 22 02 voor de mogelijkheden. 

Ennnnnn…. Binnenkort zullen ook de terrasdeuren zich openen. Nu al zin in! 
In dit knusse hoekje zie ik mezelf al ‘thuis’werken…  

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

5 reacties op ‘Het TussenStation Lisse – Even Weg Van Onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: