Oh What A Night: Zzzzzzlaaptraining Nacht 2…

Oké, 1 zwaluw maakt nog geen zomer. Maar jeetje! Wát een nacht! Mevrouwtje ging om 19.30 uur heerlijk slapen en vond dat zojuist om 8 uur wel weer mooi geweest. Vrolijk lag ze in bed te kletsen met haar knuffels en vrolijk voelden papa en mama zich ook na zoveel ondoorbroken nachtrust. 

Zo blij dat we ons gevoel gevolgd hebben en erin geloofden dat de slaaptraining effect zou hebben. Ennnnn onwijs trots op kleine Pippa!!!

Dat slapen en alle aandacht doen haar duidelijk heel goed, want ze heeft haar eerste stapjes achter de loopwagen gezet! Excuses voor de bibberende beelden, dat is schuld van een ietwat gespannen cameravrouw die tegelijkertijd wilde filmen en als eventueel vangnet fungeerde. 

  
Waar ik ook ontzettend trots op ben is op jullie. De lezeressen van deze blog. Alle meelevende reacties die getuigen van mamaliefde en de gezamenlijke ‘strijd’ tegen Mommy Wars

Wat eigenlijk nog wel het mooiste is zijn de mama’s die dit weekend iets hebben geleerd. Die in eerste instantie een behoorlijk ongezouten mening gaven over onze manier van aanpak, maar daar vervolgens op terugkwamen. Niet persé op hun mening, maar vooral over de manier waarop. Tips en trucs delen is fantastisch, zolang je het maar respectvol verpakt. 

High Five, lieve mama’s! Het was op meerdere fronten een zeer leerzame ervaring! 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

2 reacties op ‘Oh What A Night: Zzzzzzlaaptraining Nacht 2…

  1. Jeee wat goed van Pippa! En lekker dat jullie een keer onafgebroken hebben kunnen slapen. Wat een luxe is dat dan he 😉 Ik wens jullie nog heel veel heerlijke nachtjes doorslapen! Good luck! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: