Beter en Blij door By Bloom

Nieuw jaar, nieuw logo! Thanks to de allercreatiefste en liefste Maaike van By Bloom heeft MOMspiration een logo dat helemaal past bij wat we willen uitstralen:
Logo_Momspiration.jpg
Fris, vrolijk, luchtig en relaxed in het leven staan en doen wat jou en de wereld om je heen blij maakt.
LOVE IT!!!
#wistjedat By Bloom ook geboortekaartjes ontwerpt? Bijvoorbeeld deze van onze dochter Pippa Mae. Jij geeft je wensen door en Maaike gaat voor jou aan de slag. (Zelfs wanneer je superkieskeurig bent en 1001 wensen hebt zoals ik, blijft Maaike nog lief, behulpzaam en geduldig als een engeltje – sorry Maaike-!!!) 
Voorkant
Screen Shot 2016-02-02 at 11.49.19.png
Achterkant
Screen Shot 2016-02-02 at 11.50.30.png
En met het kaartje van Jools waren we ook ontzettend heppie:
Buitenkant:
Screen Shot 2016-02-02 at 12.01.06.png
Binnenkant (met alle vlaggetjes van de landen waar Jools in mijn buik is geweest):
Screen Shot 2016-02-02 at 12.01.22.png

Neem contact op met Maaike van By Bloom voor de mogelijkheden! 

info@bybloom.nl

06-53936656

Screen Shot 2016-02-02 at 12.16.18.png

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: