Februari Feestmaand Kick-Off met Special Pink

We gaan de Februari Feestmaand gelijk spetterend van start met een supertoffe winactie in samenwerking met meubelmakerij Special Pink. Namens hen mag MOMspiration.nl dit geweldige steigerhouten wandbord weggeven!

IMG_3986

Het wandbord kan gebruikt worden om mooie foto’s, kaarten of magazines op te plaatsen en zorgt in een handomdraai voor een heerlijk sfeertje in huis.

 

All you need to do om kans te maken op deze prijs isssssss:

LIKE MOMspiration op Facebook én de post over deze winactie (DUHHHH!!!)

-SHARE de Facebook post over deze winactie

-WAIT tot donderdagavond 4 februari 19.00 uur, want dan maken we de winnaar bekend!

 

Belangrijk: Het steigerhouten wandbord is af te halen bij Special Pink in Uitgeest. Wil je het thuis laten bezorgen, dan kost dit vanwege het gewicht E20,- 

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

4 reacties op ‘Februari Feestmaand Kick-Off met Special Pink

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: