Waar is dat feestje? Hierrrrr is dat feestje!!!!

HIEPERDEPIEP….. HOERAAAAA! MOMspiration.nl bestaat in februari 1 jaar en dat vieren we met jou. We willen je bedanken voor je support, lieve berichtjes, likes en shares. Want door jullie als allerleukste fans heeft MOMspiration al zoveel kunnen bereiken!

Een jaar geleden ging MOMspiration van start als tegenreactie op de klaagzangen over het ouderschap. Bij het voor de tigste keer aan moeten horen dat ‘met kinderen je leven voorbij is’, ‘de eerste jaren vooral aanmodderen zijn’, ‘alles alleen maar om de kids draait’ kwam het stoom uit de oren en was MOMspiration geboren.

Een jaar (en 26.000 unieke bezoekers!) later is het nog iedere dag genieten om jullie (en daardoor ook mezelf!) proberen te inspireren te waarderen wat je hebt en zo heppie mogelijk in dit leuke leven te staan door:

CHEERS! To Many More Years & Blogs To Come!

En wie jarig is… Trakteert! 

De hele maand kun je toffe prijzen en uitjes winnen die worden aangeboden door MOMspiration’s lieve, gulle, geweldige partners. We hebben het afgelopen jaar genoten van samenwerkingen met o.a. Special Pink, The Little Gym Haarlem, Erna’s Beauty, Babboe Bakfietsen, Ukje.nl, Five City Spa, Fitland Wellness Resorts, Mom in Balance, Langs Berg en Dal Noordwijkerhout, Het TussenStation Lisse, Bebi Amsterdam, By Bloom & Passion Planner.

De Kick-Off van deze Februari Feestmaand wordt gegeven door onze vrienden van Special Pink. SPECIAAL voor deze First B’day Bash mogen wij dit ontzettend mooie Steigerhouten Wandbord met grachtenpandjes weggeven:

12656450_1330784560272269_1324979771_o.jpg

Houd de Facebook page van MOMspiration goed in de gaten om kans te maken op deze gave prijs!

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

4 reacties op ‘Waar is dat feestje? Hierrrrr is dat feestje!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: