Win Een Welverdiende Wellness Dag bij Fitland!

“Ja hallo! Dat wil ik, dat wil ik, dat wil ik!” horen wij jou vanachter je computer, laptop, tablet of smartphone schreeuwen. Een heerlijk dagje met z’n tweetjes helemaal tot rust komen met de enige heftige hersenkronkels gaan over welke soort thee, koffie, wijn, bier, voor- of nagerecht je zult kiezen. In welke rustruimte je naar dromenland zult vertrekken of welke sauna jou gaat opwarmen. Pffff zwaar hè…..!

Tijdens deze Februari Feestmaand vanwege MOMspiration’s 1e verjaardag kan natuurlijk een winactie in samenwerking met onze vrienden van Fitland Wellnessresorts niet ontbreken. Wat is het toch altijd weer groots genieten bij alle vestigingen in Mill, Goes, Leiden, Sittard, Helmond en Roosendaal.

Lees hier de review over Finland Wellness Resort Leiden

img_8189-0.jpg

Wil jij graag 2 entreetickets winnen voor een Fitland Wellnessresort naar keuze?

LIKE de post over dit bericht én MOMspiration.nl op Facebook 

That’s it. Dat is alles. C’est tout.

Ja echt!

 

Donderdagochtend 8.30 uur wordt de winnaar van de 2 entreetickets bekend gemaakt op MOMspiration.nl’s Facebook pagina.

img_8187-0.jpg

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

2 reacties op ‘Win Een Welverdiende Wellness Dag bij Fitland!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: