10 ‘Little’ Things die je HEUL heppie maken!

Het zijn de kleine dingen die ’t ‘m doen is een gezegde die helemaal past bij wat MOMspiration graag mee wil geven aan een ieder die onze blogs en Facebook posts leest. Wanneer je keihard leert genieten van de momentjes die je hart sneller doen kloppen, dan maak je van iedere dag een feestje. Hoe leuk is dat?!

1384864345_original

Wat zijn MOMspiration’s 10 favoriete ‘little BIG things’?? 

1. Het moment waarop je ’s morgens naar het bed van je kindje gaat en je wordt begroet met de aller-aller-allerliefste BIG FAT smile…..

(dan ben je spontaan die horror night waarbij je er om de 2 uur uit moest vergeten)

Jools wakker

2. (Lekker cheesy…) Een prachtige gekleurde zonsop- of ondergang.

zonsopgang1

3. Een ongestoorde (lees: geen gillende kids die ervoor zorgen dat je met het shampoo nog in je haren de douche uitstormt om dees of geen te troosten) douchebeurt waarbij je wel drie keer je haren wast. Oh the joy….

Ohhhh of wanneer de kapper je haren wast inclusief massage….. Ga doorrrrr!!! Niet stoppen! Niet stoppen!

kapper

 

4. Wanneer je op de A4 bij Schiphol precíés onder een vliegtuig doorrijdt.

(Really really?! Ja. Really really. En ik schaam me er niet eens voor.)

vliegtuig

5. Een onverwacht heerlijk compliment.

black-compliment-cute-good-haha-handwritten-favim-com-38767

6. Een blik in de spiegel die je eigenlijk wel heel goed bevalt.

black-compliment-cute-good-haha-handwritten-favim-com-38767

7. Je favoriete liedje dat plots op de radio wordt gespeeld KEIHARD aanzetten.

lets

8. Voor de wekker wakker worden en zien dat je nog een heel uur te slapen hebt.

klok

9. Wanneer iemand heeft onthouden wat je de vorige keer verteld hebt en erover doorvraagt.

(Gratis communicatielesje:)

aks

10. Een foto die echt supergoed gelukt is!

nepal
Nepal
giraf
Zuid-Afrika
jordanie
Jordanië

 

We zouden er wel een top 100 van kunnen maken! Wat dacht je van een heerlijk work-out in de buitenlucht, iemand anders aan het (schater!)lachen maken, een dikke knuffel, de blik in de ogen van je partner die naar jullie kids kijkt, een reep chocola helemaal in je eentje opeten, thuiskomen van de bibliotheek en ontvangen worden alsof je Sinterklaas bent, een ijskoud biertje/wijntje, een opgeruimd schoon huis, wanneer iemand je veeeeeel jonger schat, een nieuw geleerde taal kunnen spreken, iemand die spontaan je schouders masseert, een beluurtje met je beste vriendin, opa en oma als een malle zien genieten van hun kleinkinderen, de perfecte latte macchiato, een door vriendlief versgeperst sapje voor jou om mee te nemen naar je werk (die je vervolgens om laat vallen in de auto, maar dat terzijde), lieve en waarderende reacties van lezeressen van MOMspiration, een gewhatsappte foto van je schoonmoeder met ubercute foto van je kleine guppen tijdens de gymles, warme zonnestralen op je huid, nieuwe laarzen die je vervolgens het liefst dag én nacht draagt, een nieuw setje lingerie waarin je je superdupersexy voelt, 5 uur achter elkaar slapen, een heerlijk avondje (gek!) dansen, een lunch met vriendinnen zonder kids waarbij je een echt gesprek kunt voeren, koeien die voor het eerst weer de wei in mogen, het moment wanneer je weer in je eigen kleding past na de zwangerschap, sushi van Tanuki, de slappe lach, in slaap vallen tijdens een dagje spa, vriendlief die als redder in nood op komt treden om voor een vervangende auto te zorgen zodat je naar je werk kunt omdat de jouwe niet start vanwege een lege accu (oeps, licht aan laten staan…), je dochter die door een poortje onder water zwemt, een mooie pass waardoor je teamgenoot een doelpunt scoort, stiekem naar de snackbar gaan en een patatje mayo-pinda en satérol wegwerken, twee afleveringen van Orange is the New Black kijken, twee fantastische jurkjes in de sale op de kop tikken voor nog geen 15 euro, prijzen weg mogen geven aan blije MOMspiration-volgers, een lief mailtje van een ouder op school die zegt dat zijn kind zo gelukkig is bij jou in de klas, brandende kaarsjes in huis, een welterustenkus van je allerliefste lief, ronddartelende mini-voetjes, enz, enz, enz, enz, enz……………………

Wat zijn jouw favoriete little BIG things?? Waar kun jij echt intens van genieten?!

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: