Best.Morning.Ever!

Mensen. Wat een genot. Dé ingrediënten voor de Best.Morning.Ever bevinden zich allemaal op reikwijdte:

 • 85% cacao chocoladereep
 • latte macchiato
 • afstandsbediening (welke eigenlijk totaal niet nodig is, want er is een Say Yes to the Dress marathon)
 • Spinnende poes Mexx die eindelijk weer eens wat aandacht krijgt

  
Plaats delict: 

Een compleet stil huis (afgezien van de stem van Randy Fenoli), verstopt tussen dekens en kussens in het allerfijnste cosy bed van de wereld….

Optionele activiteiten: 

 • Een dutje
 • Switchen naar Netflix (=Orange is the New Black –> I LUF Chapman!)
 • Stedentrip boeken (Marrakech? Bilbao? Cordoba?) 

Hoe het zover heeft kunnen komen:

Een plots gecancelde vergadering en dochters op kdv. (HOERA! HOERA! HOERA!) 

Waar het gevoel het meest op lijkt:

Een bizar relaxte vakantie op een verlaten strand op een exotisch eiland genaamd Isla Bastimentos in Panama…. 

  

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

2 reacties op ‘Best.Morning.Ever!

 1. Ohh wat fijn dat ik niet de enige ben die stiekem ‘say yes to the dress’ kijkt! Enneh, Heidi die erna komt en ‘secret eaters’ haha.. 2 weken daytime tv met een ziek kind in m’n armen! 😂😂😂

  Like

 2. Of wat denk je van mijn ochtend… voor het eerst sind 6,5 maand door kunnen slapen!!! Ben een heel nieuw mens zo vroeg op de ochtend. Zoonlief heeft z’n flesje op en is weer in slaap gevallen. Ik heb gedouched, gescrubd, maskertje, ontbeten, wandeling voorbereid (luiertas en flesjes) Mijn dag kan nú al niet meer stuk 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: