Win een Beauty Boost bij Erna’s Beauty

Stel je eens voor: Just you, yourself & you – 75 minuten lang helemaal languit – ingepakt in een warme deken – 2 handen die je gezicht, nek en schouders masseren – je huid compleet reinigen – een heerlijk masker – frisse lotion – nog een verzorgingscrème…….

Ja? Zie je jezelf daar al liggen? Komt het relaxte gevoel binnen zelfs via je scherm binnen?

gezicht-matis

Dat komt goed uit. Want misschien is vrijdag wel jouw lucky day en win jij deze heerlijke, fantastische, geweldige, ultieme, relaxxxxxte beauty treatment genaamd ‘Matis Relax Expert‘ aangeboden door Erna’s Beauty.

logo-breed

Matis Relax Expert

75 minuten € 76,00

  • Welkomstmassage & reiniging
  • Peeling met eventueel stoom
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Massage
  • Masker
  • Lotion
  • Dagverzorgingscrème

De Matis producten voor deze behandeling worden speciaal geselecteerd voor jouw huidtype.

 

Winnen???

  1. LIKE MOMspiration & Erna’s Beauty op Facebook
  2. LIKE de post over deze winactie op Facebook
  3. KIKE op vrijdagavond 12 februari om 19 uur op MOMspiration’s FB pagina om te zien of jij gewonnen hebt….!

 

Heb je niet gewonnen, maar wil je wel heel graag deze of één van de vele andere behandelingen bij Erna’s Beauty boeken? Neem dan contact op met Erna of Amanda:

Erna’s Beauty
Erna & Amanda Vermeulen
Elemastraat 85
2151 AJ  Nieuw Vennep

Tel 0252 34 77 49
mail@ernasbeauty.nl

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Win een Beauty Boost bij Erna’s Beauty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: