Mim-Pi = Smile And The World Will Smile With You

Wat een heerlijk merk is Mim-Pi toch. Al vanaf de eerste kennismaking met de vrolijkste (én eerlijkste!) rokjes, jurkjes, shirts, onesies, badpakken, maillots, schoenen, laarzen en sandalen zijn wij in lufffffff!

Mim-Pi makes you smile

En al deze Mim-Pi blijheid mag MOMspiration met jullie delen. Want…. Namens Mim-Pi mama Eleonora mogen wij 1 complete outfit naar keuze weggeven! Inclusief schoeisel!

Wat jij moet doen om kans te maken op deze wel heul heul heul toffe prijs?

 • Bekijk onderstaande 14 foto’s en kies jouw favorietje uit. Laat in een comment op de Facebook post over dit bericht weten op welke blije outfit jouw oog is gevallen (het nummer erbij vermelden!).
 • Voor wat extra kans helpt het een heerlijk handje mee wanneer je MOMspiration & Mim-Pi op FB liked + de post liked en deelt. Maar alleen wanneer je ons écht leuk vindt natuurlijk…!
 • We zijn ook heel benieuwd voor wie jij de outfit kiest en waarom! Leuk wanneer je dat ons laat weten in een comment 😀
 • Op vrijdag 12 februari om 19 uur maken we de heppiedepeppie winnaar bekend.

 

Klaar voor? Daar gaan we……!

(Klik op de foto om naar de Mim-Pi online shop te gaan)

Mim-Pi 1
1
Mim-Pi 2
2
Mim-Pi 3
3
Mim-Pi 5
4
Mim-Pi 15
5
Mim-Pi 7
6
Mim-Pi 8
7
Mim-Pi 18
8

 

 

Mim-Pi 10
9
Mim-Pi 11
10
Mim-Pi 17
11
Mim-pi 13
12
Mim-Pi 14
13
Mim-Pi 16
14

 

Ennnnnn……?!?!? Welke outfit kies jij????

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

19 reacties op ‘Mim-Pi = Smile And The World Will Smile With You

 1. Nummer 12!! Voor mijn lieve stoere meisjes meisje, love it!! Ze is verliefd op jurkjes en draagt het liefst elke dag haar gympies! Perfecte outfit voor haar dus!

  Geliked door 1 persoon

 2. OMG!!! Leuk weer! 2 jaar geleden dit merk ontdekt en sindsdien ben ik om. Om maar niet te spreken van mijn dochter van 3,5. Zeg maar dag mama tegen alle (spijker)broeken: iedere ochtend pakt ze 1 van de Mim-pi jurkjes uit de kast. Soms verstop ik ze of was ze wat minder snel… 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. Nmr 2 staat voor liv en haar manier waarop zij in het leven staat, vrolijk, pluk de dag, la vita est bella en ga zo maar door ” you never too young to dream big.. En kleuriijk ” En dat is ook deze outfit. Heerlijk vrolijk, veel blauw, haar Lievelingskleur en geweldige laarzen maken het plaatje af..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: