-Get Back In Shape- met Mom in Balance

Dat sporten voor heel veel dingen goed is wist je natúúrlijk al eeuwen… Maar kende je deze voordelen van sporten na je bevalling? Wanneer je kindje 6-8 weken is mag je weer ‘de wei in’ bij één van de professionele en gemotiveerde Mom in Balance trainsters. 

Wat levert sporten na je bevalling bij Mom in Balance op?! 

De voordelen:

* Actief herstel van je lichaam en met name de structuren die zijn beschadigd.

* Je voelt je snel fysiek en mentaal sterker.

* Je conditie verbeterd zichtbaar.

* Het zal je helpen om weer op je oude gewicht te komen.

* Tips en ervaringen van andere inspirerende vrouwen.

* Het gaat je lukken om een sportroutine op te bouwen.

* Een ontspannen moment voor jezelf.

  

Daarnaast ontvang je het unieke Mom in Balance pakket dat je zal motiveren actief te blijven:

* Boek Fit & Energiek na de bevalling.

  
* Trainingsband.

* Online trainingen om thuis mee aan de slag te gaan.

* Persoonlijke pagina waarin je zelf je workouts kan plannen.

* 10% Korting op alle producten uit onze webshop 

Train je nog niet mee? Join us! http://www.mominbalance.com

   
    
 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: